Wensrit Geleen

Vandaag hebben onze vrijwilligers Jody en Joep de wens vervuld van meneer M. Ze zijn met hem en zijn echtgenote vanuit het hospice in Geleen, naar Intratuin in Geleen geweest en zijn vandaar uit zijn dochter gaan verrassen op haar 50e verjaardag.

Wensrit Geleen

Vandaag hebben onze vrijwilligers Linda en Joep de wens vervuld van mw. B. Ze zijn met haar vanuit hospice de Bronnehof naar de huwelijksvoltrekking van haar dochter in het gemeentehuis van Geleen geweest. Aansluitend zijn ze nog koffie gaan drinken bij gemeenschapshuis Mariarade. Met dank aan Chapeau catering.

Wensrit Rotterdam

Vandaag hebben onze vrijwilligers Stan en Paul een meneer vanuit het Erasmus MC in Rotterdam overgebracht naar zijn eigen woning in Kerkrade.

Wensrit Born – Overpelt

Vandaag hebben onze vrijwilligers Petra en Herman de wens vervuld van mw. W. Ze zijn met haar vanuit het hospice in Born nog een keertje op visite geweest bij haar dochter in Overpelt (B).

Wensrit Venlo – Kerkrade

Vandaag hebben onze vrijwilligers Bianca en Joël de wens vervuld van dhr. van Z. Ze zijn met hem vanuit het ziekenhuis in Venlo naar Café d’r Belg in Kerkrade geweest, om nog een keer met zijn vrienden c.q. veteranen uit Libanon (dhr. is hier op uitzending geweest) samen een gezellige middag te hebben.

Wensrit Sittard – West Kapelle

Vandaag vervullen onze vrijwilligers Petra en Patrick de wens van mw. H. Ze zijn met haar vanuit het ziekenhuis in Sittard een dagje naar West Kapelle, om nog een keertje te genieten van zee en strand. Hierna brengen zij mevrouw naar het hospice in Geleen.

Wensrit Kerkrade

Vandaag hebben onze vrijwilligers Petra en Leon de wens vervuld van dhr. J. Ze zijn met hem vanuit het hospice in Kerkrade nog een keertje op visite geweest bij zijn ernstig zieke dochter, welke vandaag ook nog jarig is.

Wensrit Gaiazoo

Vandaag hebben onze vrijwilligers Linda en Olaf de wens vervuld van mw. K. Ze zijn met haar vanuit het hospice in Kerkrade een dagje naar Gaiazoo geweest.

wensrit Sittard – Stevensweert

Vandaag vervullen onze vrijwilligers Manuela en Stan de wens van mw. S. Ze zijn met haar van uit het Zuyderland ziekenhuis te Sittard naar de bruiloft van haar zoon in Echt. Aansluitend bezoeken ze het huwelijksfeest in Stevensweert.

Wensrit Born – Scheveningen

Vandaag hebben onze vrijwilligers Linda en Stan de wens van dhr. V. vervuld. Ze zijn met hem en zijn zus vanuit het hospice in Born een dagje naar Scheveningen geweest, om nog een keertje te genieten van strand, boulevard en uiteraard het zonnetje.