Wensrit Heerlen – Amersfoort

Vandaag hebben onze vrijwilligers Joep en Olaf de wens vervuld van mw. L. Ze zijn met haar vanuit het hospice in Heerlen, nog een keertje op visite gegaan bij haar ernstige zieke zus in Amersfoort.  

Wensrit Hoensbroek – Heerlen

Vandaag hebben onze vrijwilligers Anka en Wim de wens vervuld van mw. v.d. H uit Hoensbroek. Ze zijn met haar naar van der Valk in Heerlen geweest, waar zij een bijeenkomst hadden met kinderen , kleinkinderen en achterkleinkinderen.  

Wensrit Venlo – Rhenen

Vandaag hebben onze vrijwilligers Ramona en Stan ervoor gezorgd, dat de bewoners van verzorgingshuis Crescendo in Venlo met z’n alle naar Ouwehands Dierenpark in Rhenen konden gaan. Het verzorgingshuis wou graag met alle bewoners een keertje samen een uitstapje maken, maar voor één mevrouw was dit met gewoon vervoer niet haalbaar. Ramona en Stan hebben

Wensrit Landgraaf – Gulpen

Vandaag hebben onze vrijwilligers Bianca M. en Paul de wens vervuld van mw. J. uit Landgraaf. Ze zijn met haar en haar zus, naar de kerk in Wittem geweest. Aansluitend hebben zij nog een bezoek aan haar ouderlijk huis gebracht. Ter afsluiting zijn zij naar de Pannekoeken Molen in Gulpen geweest.  

Wensrit Sittard – Kelchetrhoef

Vandaag hebben onze vrijwilligers Anka en John de wens vervuld van mw. N. uit Sittard. Ze zijn met haar en haar familie naar Kelchetrhoef in Houthalen (B) geweest en ter afsluiting nog even op bezoek bij haar opa geweest.  

Wensrit Landgraaf – Volendam

Vandaag vervullen onze vrijwilligers Linda van D, Frits en Leon de wens van dhr. R. uit Landgraaf. Ze zijn met hem, zijn echtgenote en een aantal familieleden een dagje naar Volendam, hierbij gaan ze ook nog met de boot naar Marken.  

Wensrit Heerlen – Leiden

Vandaag vervullen onze vrijwilligers Truus en Joep de wens van mw. S. uit Heerlen. Ze zijn met haar een dagje naar het museum voor Volkenkunde in Leiden voor de tentoonstelling “Cool Japan”. Wij danken het museum voor Volkenkunde voor hun medewerking aan deze wensrit.  

Wensrit Waimes – Voorschoten

Vandaag hebben onze vrijwilligers John en Walter de wens vervuld van mw. D. Zij hebben haar vanuit Waimes (B) naar haar nieuwe woning in Voorschoten gebracht.  

Wensrit Kerkrade

Vandaag hebben onze vrijwilligers Alie en Leon de wens vervuld van dhr. M. uit Kerkrade. Zij hebben ervoor gezorgd, dat meneer bij het huwelijksfeest van zijn dochter kon zijn.