Uitleg sponsoring (wij hebben de ANBI status)

anbi

Een“wensrit” voor een ernstig zieke vervullen, lukt helaas niet zonder budget. We zijn er trots op dat een grote groep vrijwilligers zich belangeloos én kosteloos inzet voor Stichting Wensulance.

Maar er blijven natuurlijk altijd kosten voor o.a. brandstof, verzekeringen, onderhoud en het vervullen van de wensen zelf. Gelukkig zijn er mensen die ons ondersteunen met financiële middelen, producten en/of diensten.  Daar doen we natuurlijk graag wat voor terug. Organiseert u bijvoorbeeld een sponsorloop, een zeskamp, of een bingo avond voor onze stichting? Dan komen wij met alle plezier met onze Wensulance ter plaatse. Onze vrijwilligers gunnen u en uw gasten dan graag een kijkje in de Wensulance en voorzien u van de nodige uitleg. Want alleen met uw hulp kunnen we ons vrijwilligerswerk voortzetten.

Waarom sponsor/donateur worden

De Stichting Wensulance is voor haar inkomsten helaas volledig afhankelijk van donaties en sponsoring. Om ons werk voort te kunnen zetten, zijn wij dan ook voortdurend op zoek naar donateurs en sponsoren. Zonder uw donaties en sponsoring, particulier of bedrijfsmatig, is ons werk helaas niet mogelijk.

Onze “wensvragers” en onze vrijwilligers rekenen op u.

Wat vragen we van u?

U kunt op verschillende manieren Stichting Wensulance ondersteunen. Zo kunt u éénmalig of periodiek een financiële bijdrage doen of een inzamelingsevenement organiseren (bijvoorbeeld een sponsorloop, bingo of flessenactie).

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u over de mogelijkheden die bij de doelstellingen van uw bedrijf passen. Voor meer informatie en om samen aan de slag te gaan, kunt u contact opnemen met stichting Wensulance. Meld u aan middels het formulier op deze pagina waarna wij graag contact met u opnemen. U kunt ook mailen naar info@wensulance.nl of bellen met 045-5423880.

    • Gegevens sponsor

    • Contactinformatie

    • Sponsor informatie

    • Op welke manier wilt u sponsoren?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.